alt=

 alt=

 alt=

 alt=

 alt=

Pensiunea este la poalele muntilor Nemeira ( 1648 ) m pe frumoasa vale a Uzului la 800 m in amonte de barajul Poiana Uzului.

Pensiunea Cerbul este locul ideal pentru petrecerea concediului sau sejurului dumneavoastra. Privelistea oferita de la aceasta pensiune de unde se vad muntii impaduriti care te imbie la drumetie.

Pensiunea dispune de un numar de cinci camere cu pat dublu, dotate cu baie proprie, apa rece apa calda, aer conditionat, frigider.

Pentru servitul mesei pensiunea are o bucatarie proprie dotata cu cele necesare, unde turistii isi pot pregati masa. De asemeni dispune de o sala de mese cu 50 de locuri, sala fitness, teren de sport, gratar in aer liber, foisor. In cadrul unui sejur la Pensiunea Cerbul se pot organiza expeditii montane, partide de pescuit pe lacul Poiana Uzului si Borzesti partied de vanatoare.

De asemeni se pot vizita Barajul Poiana Uzului, Castelul Stirbei, Salina Targu Ocna, Manastirea Magura Ocnei, casa Enescu de la Tescani, biserica Stefan cel Mare de la Borzesti. Dar cu totul unic este festivalul "Ursul de la Darmanesti" de anul nou.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesati pagina oficiala care este disponibilă aici.

Internet (www.cazare-darmanesti.ro)